מתה מכאבי מה יש לי?????

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/06/2017 | 15:10 | מאת: אני

שלום אני בת 65, אובחנתי בפיברומיאלגיה מזה שנים, טופלתי בכל תרופה אפשרית כולל אופייטים, ע"י מרפאת כאב, ראומטולוגים, אורטופדים, נוירולגים...והכאבים רק גוברים וגוברים. קנאביס איש מהם לא הסכים להמליץ. כמובן שבנוסף הגיל והסטרס עושה את שלו, והגוף "מתקלקל"...קלקולים בלתי הפיכים(ארטריטיס וכו'..) שלחו אותי לMRI אגן, והחליטו שיש לי דלקת פרקים ונשלחתי לבדיקות מקדימות לקראת קבלת תרופות ביולוגיות. עשיתי את הבדיקות ולפני שחזרתי לקבל התרופות הביולוגיות, פניתי למומחה נוסף שבדק ואמר שאין לי דלקת פרקים ואין צורך בתרופות ביולוגיות!!!!! יש לי פיברומיאלגיה ושינויים ניווניים ונתן לי אופטלגין וטרמדקס בטיפות!!! הלכתי לאיבוד!!!! איך יתכן שמומחים ידועים בתחום גורסים אבחנות שונות, נותנים טיפולים שונים... בינתיים החלטתי לזרוק התרופות הכימיות ולנסות פורמולות טבעיות מצמחים ..באין החלטה מה המחלה שלי...לפחות אנסה לא להזיק יותר ממה שכבר ניזוק. אשמח לקצת סדר בבלגן!! תודה

02/06/2017 | 15:16 | מאת: אני

משום מה הקובץ שהעליתי לא מופיע מנסה שוב

שלום צר לי לשמוע על סבלך. ניכר שרופאים רבים ניסו לעזור. הפורום לא נועד להחליף תשאול ובדיקה ומעבר קפדני על תוצאות הבדיקות. את בעיקר זקוקה לרופא שיש לך יחסי אמון איתו. ביחד תוכלו למצוא נתיב מתאים לך. בהצלחה

04/06/2017 | 07:56 | מאת: אני

יחסי אמון? מה זה רולטה רוסית? חשבתי שרפואה זה מדע

13/07/2017 | 09:10 | מאת: גיא

רפואה שלמה. נשמע מאוד מתסכל

מנהל פורום דלקות מפרקים