טיפול מומלץ בכאבי פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/11/2012 | 20:25 | מאת: ל

כ 2.5 חודשים אני סובלת מכאבי פרקים בכל הגוף בעיקר צוואר כתף ופרק ירך במיפוי אצמות אוסטאוארטרוזיס בכל הפרקים +בורסיטיס ב פרק ירך במשך זמן הזה טופלתי בארקוקסיה 10 ימים ללא תוצאה,10 ימים טראמאדקס+אטופן אפקט מינימלי בביקור אצל ראומטולוג הומלץ להמשיך אטופן . טיפולי במכון כאב, מגהגלופלקס יש לי קושי רב לקום מהמיטה בבוקר או מהכיסא אחרי ישיבה במשך,לסובב צוואר כל הזמן הזה לא הפסקתי לעשות התעמלות השאלה: אם במקרה הזה יש אופציה לטיפןל תרופתי אחר או מה שנשאר זה דיקור והתעמלות

שלום לא ציינת פרטים חשובים כמו גילך וממצאים בצילומים /MRI /CT מעבר למיפוי. אם מדובר בשינויים ניווניים אזי לא ניתן לתקן אותם. אם יש הקרנה לידיים או לרגליים אז אפשר להציע מהזרקה דרך גלי רדיו ועד ניתוח.

מנהל פורום דלקות מפרקים