קרע בגיד בשורש כף היד (ב2 הכפות)

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/01/2017 | 20:24 | מאת: מירי

שלום,מאובחנת כלוקה בדלקת מפרקים(הסוג בו הפגיעה סימטרית) נוצר לי קרע בגיד בכף היד (גיד מיישר)ורוצים לנתח אותי(בהרדמה מלאה) השבוע כנראה התגלה קרע גם בכף היד השנייה... האם יש נסיון כלשהוא לפתור בעייה זו ללא ניתוח או בשיטת ניתוח חדשנית? מראש תודה על התייחסותך!

שלום קרע בגיד ניתן לתיקון רק בניתוח . רצוי לעשות אותו מהר ככל האפשר לפני שהגיד מתקצר. צריך לבחון אם הטיפול שאת מקבלת מספיק משום שאלו פגיעות המרמזות שהמחלה אינה בשליטה.

22/01/2017 | 11:00 | מאת: מירי

תודה על תגובתך המהירה!

מנהל פורום דלקות מפרקים