אנברל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/11/2012 | 17:56 | מאת: ניצן

שלום דר עודד אני בן 53 חולה באנקילוזיס ספןנדיליטיס מיועד לטיפול זריקות אנברל האם ישנה חובה לקבל חיסון לדלקת ראות ושפעת? תוך כמה זמן מתחילה התרופה לפעןל זאת אומרת מביאה לשינוי? האם ישנו צורך לקחת זריקה זו לתמיד? תודה +

שלום ההשפעה של אנברל בדרך כלל מהירה ( תוך 2-3 הזרקות). יש צורך להמשיך ליטול את התרופה באופן קבוע אם רוצים לשמר את ההשפעה נוגדת הכאב. רצוי להתחסן נגד שפעת ודלקת ראות כיון שכל התרופות ממשפחה זו מדכאות מעט את מערכת החיסון.

מנהל פורום דלקות מפרקים