crp

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/10/2012 | 18:56 | מאת: אני

האם בהריון crp שעולה 1.40 אחרי שבוע 1.51 מסוכן? יש לציין שאני סובלת מאוד מכאבים בשכמות ובכתפיים שמגבילים אותי, חודשיים לפני ההריון הבדיקה יצא תקינה

שלום מה הסיבה שעוקבים אחר ה CRP?

23/10/2012 | 22:21 | מאת: אני

בעקבות דיקור מי שפיר שהחלו כאבים יום למחרת, בעיקר באזור הדיקור הגעתי למיון הכל תקין רק בדיקת הדם crp שנעשתה יצא יותר מהנורמל,הרופא שביצע את דיקור מי השפיר המליץ על אוגמנטין לא לקחתי.רופא נשים שלי לא יודע איזה דלקת זאת כיוון שאין לי כאבים בבטן חוץ מהכאבים בשכמות ובכתפיים ובצוואר אני ממש לא יודעת מה לעשות מקווה שתוכל לעזור לי אולי משהו בשביל הכאב הכרוני(מצטערת שזה ארוך)תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים