אי אבחנה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/10/2012 | 01:05 | מאת: מישל

שלום דוקטור אני בן34 וסובל מכאבי פרקים מגיל 15 שרק הולכים ומחמירים. לעולם לא אובחנתי אך לצערי הכאבים והסימפטומים לא משאירים מקום לספק. אני סובל מכאבים בכל הגוף מקצה זרת רגל ועד צוואר. לפני כחצי שנה נבדקתי על ידי רואמטולוג בכיר ובעצות התחלתי טיפול בפלקוניל

שלום מכיון שאתה מטופל אצל ראומטולוג רצוי לשאול אותו באופן ברור מהי האבחנה. אם הפלקניל אינו מועיל והוא סבור שמדובר בדלקת מפרקים אזי ישנן אפשרויות טיפול נוספות.

מנהל פורום דלקות מפרקים