שתיית דיאט קולה קפה שחוו שוקולד בהריון מה ההגבלות

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

13/03/2010 | 07:41 | מאת: רונית

הי אני צרכנית גדולה של שוקולד קולה וקפה מאז ההיריון הורדתי את הנס לנטול אומנם פה ושם אני חוטאת עם השוקולד יותר קשה להפסיק מה המינונים המותרים לצריכה של מוצרים אלו והאם משקאות דיאט מהוות נזק

13/03/2010 | 21:14 | מאת: מירב רבר

ראי תשובתי לגבי קפאין בהריון ולגבי מאכלי דיאט בהריון. בגדול, להמעיט בקפאין - מותר עד 2 כוסות קפה /קולה. ובשוקולד גםפ להמעיט כי הרי משקל עודף בהריון מאוד לא רצוי. ולהמעיט גם בממתיקים מלאכותיים, סכרין ואספרטיים ואסולפם K מאוד לא מומלצים, סוכרלוז נחשב הכי פחו מזיק, אם את שותה בקפה אז נראה לי עדיף לשים כפית סוכר ( 20 קלוריות) וזהו. לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון