מים מים בששון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

27/01/2010 | 11:05 | מאת: שמחה כפולה

היי מירב, אני בשבוע 7 בהריון תאומים חמודים (שהגיע אחרי מאמצים רבים, כ-4 שנים של טיפולי פוריות)... כל היום אומרים לי לשתות המון, בייחוד שאני עדין נוטלת נרות וגנאליים של פרוגרסטרון, 3 פעמים ביום. כמה אני צריכה לשתות? האם מצב של שתן שקוף הוא אינדקציה מספיק טובה? מה קורה בלילה, בבוקר השתן הצהוב קצת מלחיץ אותי? תודה רבה רבה, אני לומדת המון משאלות חברותיי ומתשובותיך החכמות.

27/01/2010 | 21:06 | מאת: מירב רבר

היי ובשעה טובה על השמחה הכפולה. את צודקת, בתקופת ההריון יש להקפיד על שתיה מרובה. הנוזלים מונעים התייבשות ומפחיתים את הסיכוי לצירים מוקדמים. מומלץ לשתות לפחות שמונה כוסות מים ביום. שתן שקוף הינו אינדיקציה טובה, לדעתי את לא צריכה להיות מוטרדת מכך שבבוקר הוא צהוב יותר. לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון