קפאין

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

06/10/2016 | 10:29 | מאת: ליאת

נמנעתי לאורך כל ההריון משתיית קפה, השאלה שלי האם כוס אחת בהנקה תשפיע על העובר הרבה יותר כי הוא לא רגיל לקפה מהבטן? או שעדיף להימנע גם בזמן ההנקה כיוון שנמנעתי במהלך 9 חודשים של ההריון?

התינוק מושפע גם מכמויות קטנות של קפאין כיוון שגופו אינו בשל לפרק את הקפאין ביעילות. ממליצה לצמצם את צריכת הקפאין בתקופת ההנקה ( שנמצא מלבד בקפה גם בתה, שוקולד, קולה ומשקאות אנרגיה) ואם צורכים אז בסיום ההנקה כך שעד ההנקה הבאה רמת הקפאין בחלב תרד. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון