תבלינים אסורים?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

28/04/2010 | 21:08 | מאת: יריב

ראשית כל שלום ותודה על הפורום הזה, אני שוהה בחו'ל והאתר משמש לי כמקור מיעע חיוני. אני מבשל את כל ארוחות הערב בבית וניזון ממידע לא ברור לגבי תבלינים. אשמח אם תתיחסי בתשובתך לתבליני בישול כדוגמאת כורכום, כמון, כינמון,פפריקה,כל מיני חריפים כמו טבסקו ועריסה,ג'ינג'ר, רוטב סויה וכן הלאה. תודה רבה לך מראש. יריב

לקריאה נוספת והעמקה
01/05/2010 | 08:04 | מאת: מירב רבר

שלום יריב אין בעיה לתבל את האוכל בתבלינים שהזכרת, הם אינם גורמים נזק. לגבי ג'ינג'ר, הוא יכול לסייע בטיפול בבחילות הריון, ניתן להכין תה או לאכול עד 1 כפית של ג'ינג'ר טחון או 2 קוביות שורש ג'ינגר ( כמו המסוכר). לגבי קינמון, גם ניתן לתבל בכמויות סבירות או לשתות תה קינמון 2-3 כוסות מעד רבע כפית כל אחד. לגבי רוטב סויה, הוא מאוד מלוח, מן הסתם לא לאכול כל יום ולהגזים. עם החריפים אין ביעה, כל עוד איחן צרבות או בעיה רפואית דומה. שימוש בכמויות סבירות וגיוון המזונות מיום ליום מומלצים. לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון