פרוגרד פוליק בהריון- כיצד מומלץ ליטול?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

01/04/2020 | 22:56 | מאת: עדי

שלום, אני בהריון ונוטלת 2 פרוגרד ביום. לא ניתנו לי הנחיות מלבד נטילה הרחק ממוצרי חלב. שמעתי שכדאי ליטול ברזל על בטן ריקה. התחלתי ליטול את הכדור הראשון לפנות בוקר, סביב 5:30 (ממילא אני מתעוררת בלילה המון) שזה שעתיים לפני שאני שותה ואוכלת. האם כך כדאי? מה המלצתך? תודה ובריאות!

לספיגה מקסימלית, נטילת ברזל אכן מומלצת בהפרדה של שעתיים מצריכת מוצרי חלב, תה, קפה, עלים ירוקים וסיבים תזונתיים המצויים בדגנים מלאים , ירקות ופירות.

מנהל פורום תזונה בהריון