איך ניתן להעלות את רמת ההמוגלובין?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

16/02/2020 | 14:00 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע 19. הברזל מאד נמוך, 10.4. אף פעם לא היה ככ נמוך.. אני נוטלת 2 כדורי פרוגרד פוליק ביום. אלי ירקות אני יכולה לאכול על בסיס יומי שיסייעו משמעותית לעליה במדד? תודה רבה!

יתכן וצריכה לעלות מינון תוסף ברזל , התייעצתי על כך עם הרופא המטפל שלך. מבחינת תזונה: עוף, הודו, בקר- הם המקורות העיקריים לברזל מתזונה. הקפידי על מנה בשרית מדי יום. מהצומח הברזל כמעט ואינו נספג ולכן פחות משמעותי על מנת לעלות רמות ברזל בגוף.

מנהל פורום תזונה בהריון