עלי נענע מרוסקים עם תפוח עץ.

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/02/2020 | 23:55 | מאת: יאנה

שלום, אני קצת מבוהלת . אני בשבוע 4 להריון. לפני כמה ימים, הכנתי בבית רסק של תפוח עץ, חלב שקדים ומספר עלי נענע מרןסקים. ושתיתי הכל. נבהלתי כששמעתי שנענע מסוכנת ועלולה לגרום להתכווצויות ברחם. אני מרגישה נורא ואיום! וחוששת שקרה נזק. אציין כי לא חשתי ברע בשלושת הימים האחרונים, ולא חשתי כאב חריג, או הקאות. האם סיכמתי את העובר? האם הנענע מסוכנת בשלבים המוקדמים של ההריון, וההשתרשות? כלכך חוששת. לתשובתך אודה

היי קודם כל בלי לחץ. היכנסי לאתר משרד הבריאות וקראי את ההנחיות לתזונה בהריון ובטיחות מזון בהריון. אכן נענע וצמחים נוספים אינם מומלצים בהריון. לא יכולה לדעת מה ההשפעה של צריכה חד פעמית אם בכלל. פשוט השתדלי להקפיד מעכשיו על כללי בטיחות בהריון והמתיני לאולטרהסאונד הראשון שלך אמל הגניקולוג שיעיד על תקינות ההריון. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון