האם מותר לשתות אייס קפה בהריון?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

14/04/2019 | 14:21 | מאת: מעין

שלום, רציתי לשאול אם מותר לשתות אייס קפה בהריון? אין לי בקרה על כמות הקפאין בכוס ועל הסוכר. יש נתונים לגבי זה? אם כן - באיזו תדירות אפשר לשתות? תודה לך מעין

צריך לבדוק מה מכיל אותו אייס קפה, מן הסתם מניחה שקיימת שונות ממקום למקום. מבחינת קפאין מותר בהריון לצרוך 2 מנות ליום ( כפית קפה נמס/ מנת אספרסו, שווה ערך ל 150 מג קפאין). בכל נקרה, אייס קפה מכיל המון סוכר וחרוב עשוי מאבקות מעובדות, פחות בריא ופחות מומלץ.

מנהל פורום תזונה בהריון