תזונה בהיריון לאחר 6 הפלות

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

12/11/2018 | 16:23 | מאת: רודינה

היי, אני בהיריון 7 לאחר 6 הפלות לכן נזהרת בכל צעד שאני עושה. ורציתי לדעת האם המאכלים הבאים מזיקים להיריון או שהם סיפורי סבתא: פטרוזיליה/כוסברה גורמת להתכווצות הרחם ולהפלה? קינמון, כורכום, זעתר וג'ינג'ר האם גם הם גורמים להפלה? והאם להתקלח במים חמים גם גורם להפלה? שמעתי שגם סלק ותמרים גם גורמים להפלה. פטריות מבושלות מותר לאכול? כמו כן, האם שינה על הבטן באמת מזיקה להיריון? אשמח לדעת על מאכלים שעוזרים להתפתחות ההיריון. תודה

היי ממליצה לך להיכנס לאתר משרד הבריאות ולקרוא בעיון את ההנחיות התזונתיות להריון, תקבלי תשובות לרוב שאלותייך. מבחינת צמחי מרפא מומלץ להימנע בהריון, הכל מפורט בהנחיות כפי שרשמתי. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון