עליה מהירה מידי במשקל במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

04/11/2018 | 12:10 | מאת: אור

שלום רב אני שבוע 18+4, התחלתי את ההריון במשקל של 53.2 (גובה 163.5 סמ) ונשקלתי השבוע ואני שוקלת 58.8 משהו מאוד לא הגיוני בעיניי בעליה הככ מהירה הזו במשקל כל יום אני עולה עוד ועוד ואני מאוד מקפידה על אכילה בריאה ומגוונת מדי פעם יש נפילות אבל באמת שברב הזמן אני אוכלת כמעט כמו לפני ההריון אני לא מבינה איך זה הגיוני שאני עולה כל כך מהר במשקל? לציין שאני עושה גם הליכה ופילאטיס במהלך השבוע אני מאוד מתוסכלת מהעניין ומרגישה שבקצב הזה אני אעלה 40 קילו תודה רהה

עלייה של 5 קג בשבוע 18 עם משקל התחלתי תקין לא נשמעת לי מוגזמת. כמובן שאין לי את הכלים לייעץ לך כך על רגל אחת, צריך לנתח את התפריט היומי התזונתי ולהבין על פיו ועל פי הרקע הרפואי האם יש מקום למתן קצב עלייה במשקל. באם העניין חשוב לך תוכלי להיוועץ באופן אישי עם דיאטנית המתמחה בהריון. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון