עודף חומצה פולית בהריון בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

16/10/2018 | 13:27 | מאת: דולי

שלום אני בשבוע 7+2 קיבלתי תואצה של חומצה פולית 52.1 כשהטווח התקין הוא בין 7 ל47. אני קצת בלחץ מזה כי שמעתי שיש קשר לאוטיזם אני נוטלת פריג'נטלי ּ + אומגה 3. בכ"א מהם יש 400 מ"ג חומצה פולית מה לעשות? תודה

אנא התייעצתי עם הגניקולוג המטפל באם יש צורך ליטול מינון גבוה יותר מ 500 מקג של חומצה פולית. בדרכ יש צורך במרשם למינון כזה. בינתיים המשיכי בפראנטל שנוטלת.

סליחה, עכשיו רואה שציינת עודף ולא חסר בבדיקות הדם. בכל מקרה היוועצי עם הגניקולוג המטפל.

מנהל פורום תזונה בהריון