תוזנה בהריון ראשון.לצמחונית שנמנעת מכל פרי ועעגבניות.

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

04/10/2018 | 03:44 | מאת: נעמי

שלום רב בתי בת 33 נמצאת בהריון ראשון.מזה שנים צמחונית כשהיא גם לא אוכלת עגבניות ולא כל פרי אחר.טוענת שזה דוחה אותה.בבוקר אוכלת חטיף.בצהריים מקבלת במשרד סלט עשוי מדג טונה מקופסא חסה כמה חתיכות גמבה ביצה.גבינות צהובות גבינות לבנות ולחם חיטה מלאה אוכלתשאלתי האם תזונה זו של אי אכילת פירות לא יכולה לפגוע בעובר.הרופא שלפניו לא פרטה את אי אכילת הפרות.רק אמרה שהיא צמחונית רשם לה..אומגה 3 יעודית ללתקופת הריון. פרלנל 9 וברזל קל. מחכה לתשובתכם.תודה

ממליצה לבתך להיוועץ באופן אישי עם דיאטנית קלינית , נשמע שיש צורך בהתאמת תפריט אישי וכן לוודא שמקבלת את רכיבי התזונה הדרושים לה ולעובר ושאין חוסרים תזונתיים. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון