חשד לסכרת הריון כרגע...

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

18/06/2018 | 16:31 | מאת: נעמה

היי, אני בהריון שלישי בשבוע 25 כרגע. העמסת סוכר 50 יצאה לי 168. בבדיקות של ה100- הראשונה- 98 השניה-208 השלישית- 142 הרביעית-124 הרופא אמר שיש 2 ערכים גבוהים (כאשר הראשון קצת גבולי ולא מחייב) והנחה אותי לעשות בדיקות ביתיות 6 פעמים ביום (לפני ואחרי אוכל) למשך שבוע ואז נראה איך מתקדמים. אמר שלא לעשות דיאטה כרגע אלא לאכול כרגיל.. השאלה שלי היא מה קורה אם הערכים יוצאים תקינים? ומה קורה אם לא? תודה רבה!

לפח תוצאות בדיקות העמסה מדובר על סוכרת הריון. חייבת ליהיות במעקב דיאטנית ורופא המתמחים בסוכרת הריון, כמו כן לנטר סוכר בדם . ממליצה לפנות דרך הקופה שלך למכון סוכרת הריון.

מנהל פורום תזונה בהריון