עוגיות יין לפסח בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

03/04/2018 | 15:35 | מאת: דנה

שלום אני בשבוע 26 להריון אני מאוד מאוד מקפידה על המנעות מוחלטת מאלכוהול במהלך ההריון בכל צורותיו, גם בבישול ואפייה. אכלתי היום עוגיה לפסח כזו שנותנים לילדים (הפרח עם החור...). אני הכרתי אותה בשם עוגיית מצה עשירה ואז הסתבר לי שהרכיבים מכילים גם 10% יין. אני מאוד חרדה. האם יש חשש? האם האלכוהול מתנדף באפייה? אכלתי עוגיה אחת שלמה. תודה מראש

בדרכ בבישול האלכוהול מתנדף , להבא שימי לב לרכיבים המופיעים על גבי האריזה.. בהצלחה!

מנהל פורום תזונה בהריון