שומנים בדם גבוהים מאוד

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/03/2018 | 17:24 | מאת: צליל

היי אני בהריון בשבוע 35 אני סובלת משומנים מדם עוד מלפני ההריון אך בשבועות האחרונים השומנים שלי עלו ל 500, רק כאשר עושה דיאטה קפדנית ביותר של 4 פרוסות לחם שיפון קל עם גבינה וחזה עוף לארוחת צהרייםהשומנים יורדיםל ל390 האם הגיוני שכל דבר קטן אפילו תפוח או קוביות שוקולד מקפיצה כך את רמת השומנים? מה הסיכונים שכרוכים בנתון כל כך גבוה? אני ממש חוששת

ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל שלך בנוגע לערכי כולסטרול אלו, בנוסף ממליצה לך במקביל לפנות לייעוץ דיאטנית מותאם אישית , יש צורך בתמונה הכוללת מבחינה רפואית על מנת לתת מענה מקצועי.. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון