סוגי שוקולדים בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

18/11/2017 | 10:01 | מאת: סיון

אני כבר מבולבלת. שוקולד עם קרם אגוזים לדוגמא של עלית. שוקולוד עם קרם תות וטובלרון לדוגמא שהם מוצרים קנויים אפשר לאכול בהריון? רשום שיש ביצים אבל ממה שקנוי בחברות מסחריות זה ביצים מפוסטרות זה בטוח לאכילה? ושאלה נוספת אני אוכלת הרבה בארומה רוטב וינגרט אפשרי בהריון? ורוטב אלף פיים שלהם הוא גם מפוסטר ובטוח או שיש סיכונים לאכילה?

אין בעיה לאכול שוקולד ארוז מחברה ידועה שעבר פיסטור. יש לשים לב ששוקולד מכיל קפאין והרמות צריכות להיכלל בכמות המותרת בהריון- עד 200 מג קפאין. רטבים בבתי קפה ומסעדות- מומלץ להימנע, במיוחד אלף האיים המכיל מיונז ואין לדעת מאילו ביצים נעשה. היצמדי לשמן זית ולימון. בהצלחה.

18/11/2017 | 11:22 | מאת: סיון

תודה על תשובתך אך שעבר פיסטור אני יודעת שמותר אבל על החבילה לא רשום אם זה מפוסטר. אם זו חברה ידוע שזה ארוז וכו זה בטוח מפוסטר ובטוח למאכל? לפעמים נמצאים אצל חברים ואין לי איך לבדוק אם אוכלים כמה יחידות בודדת זה גם יכול לעלות על 200?

ממליצה לאכול מתוך אריזה סגורה ולא בתפזורת. כמה קוביות שוקולד בודדות לא אמורות להגיע ל 200 מג קפאין.

תיקון- עד 300 מג קפאין בהריון

18/11/2017 | 11:26 | מאת: סיון

אוקיי חוזרת על מה ששאלתי למעלה. תודה רבה מעריכה את תשובתך

מנהל פורום תזונה בהריון