קפה בהריון- רגיל ו/או נטול- כן או לא?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

16/10/2017 | 13:22 | מאת: דנית

חייבת להבין אחת ולתמיד, יש בזה ככ הרבה דעות ולא מבינה בצורה ברורה. יש את הקפה הנטול של קפה ג'ו שמעובד כך שמוציאים את הקפאין ללא כימיקלים (שלא כמו אחרים), למיטב הבנתי זה בסדר לשתות או לשתות כבר קפה עם קפאין רגיל? ואם כן נטול אז אפשר לשתות רגיל או שכדאי גם להגביל?

בהריון מותרת צריגה של עד 2 מנות קפאין ( 300 מ"ג= 2 כוסות קפה). קפה נטול לרוב עובר תהליכים כימיים שאינם בריאים. יש לשים לב שקפאין מגיע גם מתה, שוקולד, משקאות מוגזים ויש לכלול אותם במסגרת ה- 300 מ"ג קפאין. הייתי ממליצה להיצמד להנחיות של 1-2 כוסות קפה ביום.

מנהל פורום תזונה בהריון