אומגה 3 וגבינות בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/08/2017 | 08:04 | מאת: מיני

שלום, כמה שאלות: 1- קראתי שאסור לאכול גבינות במי מלח. האם יש גבינה קשה/חצי רכה שאפשר לאכול בתוך הסלט? 2- אומגה 3- אילו דגים היית ממליצה לאכול ואילו מזונות אחרים כדי לקבל מספיק אומגה שלוש? תודה רבה!

26/08/2017 | 20:34 | מאת: מיני

האם אפשרי לאכול גבינות כמו פטה, בולגרית וכו' כשהן בתוך פשטידה או מאפה אפוי? והאם אפשרי לאכול גבינות כאלו בתוך חביתה? תודה

נכון, אכן אסור לצרוך גבינות קשות המושרות במי מלח וזה אומר שיש להימנע מגבינות בולגרית, פטה, צפתית וכו. יכולה גבינות רכות בקופסאות סגורות שקונה מהסופר וצהובה מהקופסא סגורה ( לא במשקל מהמעדנייה). אומגה 3 יימצא בדגי הים הצפוני: סלמון, הליבוט. הצריכה המומלצת היא 2-3 מנות דג בשבוע ( כולל טונה משימורים). בהצלחה!

29/08/2017 | 07:44 | מאת: מיני

והאם מותר לאכול גבינות במי מלח (פטה, בולגרית...) בתוך פשטידה, לאחר שנאפו?

מנהל פורום תזונה בהריון