מה ההבדל בין אינסולין ארוך טווח לקצר טווח

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

07/10/2010 | 15:52 | מאת: נחום

אף פעם לא הבנתי מי יותר טוב? מה עדיף לי כסכרתי? ואיפה ההבדלים באים לביטוי? אני רוצה לדעת בבקשה. יש השפעה על המשקל? תודה יום טוב

10/10/2010 | 23:00 | מאת: גיל דורון

שלום, אינסולין ארוך טווח דואג שבמהלך כל היום הגוף שלך יקבל קצת אינסולין, ללא קשר למה שאתה אוכל. האינסולין הקצר דואג לפרק את הסוכר באופן מיידי, בעיקר בעקבות משהו שאכלת. לגבי המשקל, ישנן אינדיקציות המצביעות על כך שיש קשר בין אינסולין למשקל, אך הכל תלוי בך, אם תשמור על עצמך מבחינת פעילות גופנית ותזונה בריאה אתה תהייה בסדר. למעשה כמו כל אדם, ללא קשר לסוכרת נעורים. בהצלחה...

14/10/2010 | 13:59 | מאת: דני

כמו שנכתב פה אם תשמור על אורח חיים ותזונה שהיא נכונה סביר להניח שתחייה מבלי לעלות במשקל את ההבדל בין קצר לארוך אני מקווה שכבר הבנת,אני מזריק את שניהם (נובורפיד -הקצר ולנטוס הארוך) ולא עליתי במשקל אבל אני משתדל לא לזלזל בזה

22/10/2010 | 11:40 | מאת: נחום

רוב תודות, העניין הרבה יותר ברור עכשיו. אולי אני צריך להפסיק לקחת הכל כל כך ברצינות להקפיד על ארוחות ופשוט לתת קצת אמון ברפואה. תודה.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1