סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

01/10/2010 | 14:43 | מאת: ד'

שלום, יש לי חבר שיש לו סוכרת נעורים הוא קיבל את המחלה לפני שנה+, ואין לי בעיה עם זה בכלל. פשוט שמעתי לאחרונה שזה יכול לפגוע בלהביא ילדים לעולם ואני רוצה לדעת אם זה אכן כך... איך אפשר להיות בטוחה גם??!! אשמח אם תסבירו ליייי יותררר. תודה ד'

10/10/2010 | 22:56 | מאת: גיל דורון

שלום רב, אין לך ממה לחשוש! כל הסוכרתיים מקימים משפחה ומביאים ילדים לעולם. כמובן שרצוי, בלי קשר לידים, שהחבר שלך יהיה מאוזן וישמור על עצמו. אני חוזר, אין לך ממה לחשוש, את יכולה לנהל מערכת יחסים נורמלית עם חבר שלך ולהקים איתו משפחה נפלאה... רק חשוב שתאהבו אחד את השני...

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1