שלום..

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

23/09/2010 | 22:10 | מאת: זואי ש.

קוראים לי זואי ואני בת 16.. לאחרונה העירו לי המון על כמות הסוכר שאני צורכת, ואימי סיפרה לי שסבתא שלה חלתה בסוכרת. העיניין הוא זה שאני מפחדת שגם אלי זה יגיע, יש איזה שהי תופעת לוואי שאפשר לגלות את המחלה לפיאה? איך מנוע את הסוכרת מלהגיע אלי? אם אני יפסיק בבת אחת את צריכת הסוכר המוגזמת שלי זה יעזור? אשמח אם תענו לי בהקדם, תודה זואי

25/09/2010 | 15:25 | מאת: גיל דורון

שלום זואי, סוכרת נעורים אינה נגרמת מאכילה של סוכר. את יותר מתכוונת לסוכרת סוג 2. אין ספק שלאכילת סוכר רב יש השפעות מזיקות אך אעלץ להפנות אותך לפורום של סוכרת ולא של סוכרת נעורים. בהצלחה ושמרי על עצמך...

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1