סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

02/09/2010 | 12:56 | מאת: דורי

אשמח לדעת מגולשים אם סוכרת נעורים יכולה להיות חלק מהחיים ולא כל החיים

06/09/2010 | 09:09 | מאת: גיל דורון

בפירוש כן! אין ספק שיש לתת לסוכרת תשומת לב גדולה יותר מכל דבר אחר בחייך אך זה עדיין חלק מהחיים ולא כל החיים. עדין אפשר להמשיך לחיות באותו מסלול שאדם ללא סוכרת הולך בו אך יש לשים לב למחסומים במסלול ולדעת איך לעבור אותם.

14/09/2010 | 12:24 | מאת: דורי

איך בדיוק מסתדרים? אני זוכר שהיה לי חבר בילדות שהזריק אינסולין המון פעמים ביום והיה צריך ממש להתנזר מכל דבר שהוא טעים איך בדיוק מתגברים על מחסור בחיים ללא מתוקים ועם הזרקות בלתי פוסקות ובדיקת סוכר כל היום

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1