תזונה לקויה בקיץ

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

02/08/2010 | 12:20 | מאת: לימור

יש לי ילדה בת 12 ,סוכרתית מגיל 4 ולמדה כבר לשלוט בכל נושא של אוכל ספירה, היא מזריקה לנטוס ונובורפיד ובד"כ מאוד מאוזנת עם תוצאות טובות של בדיקות. שנה שעברה לקראת סוף הקיץ היא התחילה לזלזל קצת אך בתחילת לימודים חזרה לאכול נכון השנה כבר במשך שבועיים שהיא הסתירה ממני שהיא אוכלת שטויות אצל חברים . למה זה קורה לה והאם זה קורה להרבה ילדים?

07/08/2010 | 15:03 | מאת: גיל דורון

שלום רב, בתך היא בגיל ההתבגרות ולכן את רואה שינויים בהרגלי התזונה שלה. אני ממליץ לך להיפגש יחד עם בתך עם דיאטנית במרפאת הסוכרת ולהתייעץ איתה על הרגליה החדשים של בתך. זה קורה לרוב המתבגרים בגיל הזה אז אין לך ממה לחשוש. בהצלחה...

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1