מעבר למשאבה, כן או לא?

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

02/08/2010 | 09:26 | מאת: סי

אני אימא לבן 9 שחלה בסכרת לפני 8 חודשים במרפאה אמרו שאפשר כבר לעבור למשאבה אם אנו רוצים אבל אני לא יודעת מה להחליט התרגלנו לאןרח חייםעם הזרקות אניסולין במזרק וזה נראה לנו הכי מדוייק אבל ההזרקות 3 פעמים היום לא נעימות והמדידות סוכר גם מרובות השאלה עד כמה כדי לעבור למשאבה ועד כמה היא עוללה ביתרונותיה מההזרקות אודה לכם על מענה בהקדם האפשרי

07/08/2010 | 15:00 | מאת: גיל דורון

שלום רב, כל מה שאני הולך להגיד הוא מניסיון שלי ושל רבים עם המשאבה. המשאבה משנה את סגנון החיים לטובה. הסוכרתי יותר חופשי לאכול ואף מגיע לאיזון יותר טוב. חשוב לציין כי ישנם סוכרתיים שמחליטים להמשיך עם הזריקות כי זה יותר נוח להם. אני ממליץ לך לתת לבן שלך משאבה כניסיון. תמיד אפשר לחזור לזריקות. אני ממליץ לך בחום לעבור למשאבה, זה שינה לי את החיים לגמריי. בהצלחה...

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1