גייללל :P

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

07/01/2010 | 22:10 | מאת: רוני

היית מדריך בקייטנה שאני הייתי :P אני הייתי בקבוצה של דר ועוד משהי דתייה שחכתי איך קורא6ים לה >< אני חולה 9 שנים ואני לא מצליחה להגיע לאיזון למרות שאני עם משאבה... מה לעשות?!?

09/01/2010 | 18:31 | מאת: גיל דורון

היי הדרך הכי טובה להגיע לאיזון עם משאבה תלויה המון בך. את צריכה ללמוד ולדעת מה הערך התזונתי של כל מה שאת אוכלת בשביל שתדעי כמה בולוס לתת. את צריכה לשבת עם הרופא המטפל והדיאטנית ולהבין ביחד את הבעיה, אולי פשוט צריך לשנות את הבסיס שלך במשאבה. אני משנה את הבולוס כל חצי שנה בערך. הגוף שלנו לא יציב וצורת התגובה שלו משתנה כל כמה זמן. בהצלחה ותהני בקייטנה אם את יוצאת.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1