סוכרת לימודים ושיקום מהמל''ל מנסיון של סוכרתים שקי

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

21/07/2010 | 14:30 | מאת: ר

שלום אני מעוניינת לדעת ועדיף מנסיון האם הביטוח לאומי עוזר במימון לימודים פסיכומטרי ? במכללות באוניברסיטאות ? איך ? מה ? מי ? איך העובדת שיקום במלל עוזרת בזה ? בקשה תנו לי רקע ידע מה עושים ואיך ?

23/07/2010 | 19:27 | מאת: גיל דורון

מנסיון, ביטוח לאומי מממן לך שיקום מקצועי שכולל מימון של הלימודים + דמי כיס חודשיים + כסף לציוד נלווה. כל מה שאת צריכה לעשות הוא לפנות לביטוח לאומי, מחלקת שיקום ולמלא טופס של שיקום מקצועי. הם יזמנו אותך לוועדה ולעובדת סוציאלית. אני קיבלתי את המימון והוא עזר לי מאוד. את יכולה להיעזר גם בעובדת סוציאלית של האגודה, נעמה, בטלפון 03-5160171 בהצלחה.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1