בחירת אינסולין

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

22/04/2010 | 11:48 | מאת: מיטל

קראתי לא מעט וביררתי על סוגי אינסולין ועד כמה שאני מבינה אינסולין ארוך לסוגיו לנטוס למשל נוחים ויעילים יותר , האם אני כאמא לילדה סוכרתית יכולה להחליט על סוג אינסולין עבורה או שזאת החלטה של רופא בלבד?

23/04/2010 | 13:43 | מאת: גיל דורון

זוהי החלטתו של הרופא המטפל. להלן התייחסותו של פרופ' משה קרפ, יועץ רפואי של האגודה לסוכרת נעורים: בין האינסולינם ארוכי הטווח האנלוגיים קיימים ה לנטוס והלוומיר. לנטוס בעל פעילות ארוכה יותר. על סוג האינסולין מחליט הרופא לפי המקרה.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1