שלום-יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

03/04/2010 | 10:00 | מאת: לי

אני סוכרתית כבר 6 שנים. אני רצה מרחקים ארוכים (10 ק"מ)מאז ומתמיד. תמיד חלמתי לרוץ חצי מרתון אם לא מרתון שלם אבל עם הגילוי לסוכרת נעורים, הציבו לי עובדה כי אימון יותר משעה יכול לפגוע בי. אני רצה מגיל 17 . ואני כבר בת 33.אני כן מצליחה לרוץ עד שעה וחצי אבל עד 12 ק"מ לא יותר עם סוכר ביד למקרה של היפו ויש לא מעט. השאלה, האם יש אולי בכל זאת אנשים בארץ שכן מצליחים לרוץ יותר מ-10 ק"מ עם סוכרת נעורים אשמח לדעת ? והאם זה לא מסוכן באמת אם שומרים ובודקים סוכר לפני ואחרי ואוכלים תוך כדי? ושאלה נוספת, האם יש קבוצה כזו של אנשים צעירים עם סוכרת נעורים שניפגשים לרוץ ביחד? תודה וחג שמח לכולם לי:)

03/04/2010 | 20:29 | מאת: גיל דורון

שלום, אני חושב שאם תתייעצי עם רופא סוכרת מומחה תוכלי להגיע לפתרון. הזמן הארוך של הפעילות הגופנית הוא אכן בעייתי אבל ייתכן שבעזרת התייעצויות עם הרופא המטפל תגיעי לנוסחה הנכונה של שילוב הפעילות הגופנית עם האינסולין. לגבי קבוצת הריצה, אני אישית לא מכיר אחת כזאת, אך הרעיון נשמע מעולה. נשמח אם תעדכני אותנו באם הגעת לפתרון... בהצלחה.

05/04/2010 | 19:41 | מאת: לי

==

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1