אימון אישי כפתרון לחוסר איזון

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

01/04/2010 | 05:39 | מאת: אבודה

שלום, אחרי עשר שנים עם סכרת נעורים לא מאוזנת אני מתחילה לשלם את המחיר (סיבוכים וכו'). אני לא חושבת שאני לא יודעת איך לטפל בעצמי, ואני מניחה שאין למאמן אישי הרבה מה לחדש לי אבל אני שוקלת את הפתרון הזה מאחר ואין לי רעיונות אחרים. רופא הסכרת שלי מכנה אותי בחיבה "מתאבדת שיעית"... העלות של אימון אישי לסכרת היא מאוד גבוהה, מבחינתי זאת הוצאה לא הגיונית אבל אני מוכנה ללכת על זה אם זה באמת יכול לשנות את פני הדברים. רציתי לשאול אם אולי מישהו כאן עבר אימון כזה ויכול לספר לי במה זה עזר/לא עזר לו. כל המידע שאני מוצאת ברשת הוא מטעם המאמנים וקשה לי להאמין שהוא אובייקטיבי.

01/04/2010 | 13:36 | מאת: גיל דורון

לפי דעתי האימון האישי צריך לבוא ממך ולא מגורם חיצוני. כמובן שצריכים להיות חזקים וממושמעים בכדי להצליח אבל זה שווה את זה. בגלל שהסוכרת היא מחלה סובייקטיבית הדרך להגיע לאיזון היא ע"י משמעת עצמית + דיאטנית טובה + רופא מבין וקשוב. אם אין לך את הדברים הללו אז אני מציע לך לנסות ולהחליף אותם או לעבוד ולשנות אותם.אני אישית לא עברתי אימון אישי אז לצערי אני לא יכול להמליץ לך. אבל שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך שאלות ספציפיות, הפורום כאן בשבילך ונשמח לענות לך עליהם.

01/04/2010 | 23:53 | מאת: נעה

זה נכון, לפעמים פשוט צריך להחליף את הרופא/דיאטיקנית/אחות ולהוסיף משמעת כדי להגיע לאיזון, אך לפעמים ישנם גורמים נפשיים שפשוט "תוקעים" או מקשים עלינו בהתנהלות היומיומית- למשל רגשות אשם, ועוד.אני מכירה מישהי בתל-אביב שמתמחה בסוכרת, אנסה לברר לך פרטים עליה אם את מהאזור

02/05/2010 | 22:18 | מאת: איריס

שלום לך. אינני יודעת בת כמה את. בכל אופן אני בת 30 עם 26 שנה סכרת ועברתי תקופות וסיבוכי סכרת ומההיסטריה וההווה שלי אני יכולה לייע ץלך לבדוק באמת מדוע את לא מצליחה לחיות עם הסוכרת בשלום כחלק ממך ומאוזנת. אולי באמת כדאי לך לשאול את עצמך בכנות עם יש לך איזה שהם רגשות לא פתורים בעניין הזה או עם דברים שסובבים את זה ולפנות לטיפול נפשי להבין את זה. פסיכולוגי או אלטרנטיבי. אימון לא יעזור אם לא תרצי בכך... בהצלחה(:

26/04/2010 | 17:35 | מאת: קורל איילון

שלום לך. מניסיוני כמאמנת אישית המומחית באימון לחולה סוכרת אני קראתי את שאלתך ויכולה בהחלט לעודד אותך. אני בטוחה שאחרי שתקראי את דבריי כבר לא תרגישי את עצמך "אבודה". הידעת שבכל אדם ישנם כוחות לעזור לעצמו? אבל, רבים אינם יודעים זאת ולכן, לא יכולים למצוא בתוך עצמם את הכוחות האלה ולכן מצבם אינו משתפר. תפקיד המאמן הוא לעזור לך לחלץ מתוך פנימיותך את הכוחות, התכונות, החוזקות והעוצמות הטמונות בך על מנת לקשר אותך עם אישיותך הגדולה ששכחת כבר מזמן את דבר קיומה. המאמן תומך בך לגלות את כל היכולות שבך ומביא אותן לידי מימוש כך שבסוף האימון תרגישי כוחות מחודשים להצליח לעשות כל מה שתמיד רצית ולא העזת. וגם לאזן את עצמך, כחלק ממטרותיך בדרך ליעד הרבה יותר רם. מאמן שעובד עם סוכרתיים אינו מסוגל אומנם להעלים את מצבך הבריאותי אלא עוזר לך לחיות חיים טובים בהרבה על אף הסוכרת המלווה אותך כל חייך. בברכת הצלחה, קורל איילון מאמנת אישית להעצמה 98 86 052-376

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1