סוכרת ושמירה על תזונה

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

03/01/2010 | 19:16 | מאת: גליה

כל הכבוד על הפורום בהחלט חשוב בסוכרת מאוד חשוב לשמור על תזונה נכונה כדי להגיע לאיזון טוב אני מאוזנת באמצעות לנטוס ואפידרה אך לפעמים קשה לי לשמור על עצמי מלאכול דברים שלא כל כך מומלצים בשבילי מה אפשר לעשות כדי לא להזיק לאיזון?

04/01/2010 | 14:21 | מאת: גיל דורון

הדרך הטובה ביותר היא כמובן להימנע מ'לנשנש' את המאכלים שמעלים לנו את רמת הסוכר. כיום יש המון חטיפים ללא סוכר שאפשר לנשנש אותם או אפילו ירקות. חשוב שאת המוצרים ללא סוכר יש לקנות ממקור שיש לו אבא ואמא. לא פעם ולא פעמיים קניתי 'מוצרים ללא סוכר' מקונדיטוריות והסוכר עלה לי. אם נתקלת במצב שאכלת דבר מתיקה, חשוב שתדעי מה הערך הפחממתי שלו ולהזריק בהתאם בכדי לתקן מהר. אם יש לך שאלה ספציפית על מוצרים מסויימים אשמח להעביר זאת לדיאטנית. בתאבון ובהצלחה

05/01/2010 | 16:28 | מאת: גליה

אני מאוד אשמח לדעת לגבי עוגות שוקולד דבר נוסף, מה דעתך על אינסולין לנטוס - הוא יעיל לסוכרת נעורים?

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1