קיבוץ מעברות 40230

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

18/03/2010 | 21:55 | מאת: סנדי קלינהאוז

לגיל שלוםת אני מעויינת להפגש איתך . יש לי סכרת )1( 7 שנים - קבלתי את זה בגיל מאוחר- 48. אני שנתיים עם מאשבה ולא מצליח לחיות מעוזנת כמו שצריך. גם קשה מאוד למצוא מרפאת סוכרת שתומך ומטפל כמו שצריך. אני מבינה מה שכתבתה לגבי המחלה והחיים. אני מרגישה שאני יכולה ללמוד הרבה ממך. אני גרה מטר מרופין. אשמח לשמוע ממך 0542620568 תודה מראש סנדי - נ.ב. סליחה עם יש בלגן בעברית שלי.

22/03/2010 | 14:27 | מאת: גיל דורון

שלום סנדי, בזמן הקרוב לצערי לא יהיה לי זמן להיפגש לכן אני מציע לך להעלות לפורום את סדר היום שלך מבחינת מזון ופעילות גופנית ואשמח לתת לך טיפים על איך להגיע לאיזון. אך אני ממליץ לך בחום להיפגש עם רופא הסוכרת שלך ולבדוק אולי יש לשנות את מינון האינסולין. אנשים נוטים בדרך כלל להמשיך עם אותו מינון אינסולין שנים על גבי שנים, אך גוף האדם משתנה ואנו חייבים להתאים את מינון התרופות שאנו לוקחים לשינוי בגוף. אם תרצי לפנות אלי בפרטיות את יותר ממוזמנת לשלוח לי מייל לכתובת: [email protected] אם תרצי בכל זאת להיפגש אז תצייני זאת ואנסה למצוא זמן במהלך חג הפסח.

22/03/2010 | 22:39 | מאת: יורם גני

23/03/2010 | 13:18 | מאת: יורם גני

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1