עזרתך- היפו

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

14/03/2010 | 10:49 | מאת: גליה

יש לי בן זוג חדש ולאחרונה הוא שיתף אותי בכך שהוא חולה סוכרת הוא אמר שלצערו יש לו הרבה מצבים של היפו אלא שהוא התרגל למצב הזה השאלה שלי אם זה לא מאוד מסוכן היפו?

14/03/2010 | 12:00 | מאת: נמי

הי גליה, זה נחמד שבן-זוגך החדש שיתף אותך. מעיד על כך שיש אמון בינכם. אין ספק שצריך להשמר מירידת סוכר, היפו, ומעוד כמה וכמה דברים... אך נשמע שבן-זוגך שולט בענינים. יתכן שבקרוב תפתח קבוצה לבני-זוג של חולי סוכרת, אעדכן אם כן.

15/03/2010 | 11:16 | מאת: גליה

השאלה עד כמה זה מסוכן ואם יש מה לעשות עם זה אני לא בטוחה לגבי הטיפול בזה אבל אני בהחלט אשמח לעשות משהו שיוכל לעזור לו

15/03/2010 | 14:22 | מאת: גיל דורון

הי גליה, מאוד תלוי מה הערכים שלו ואיך הוא מגדיר היפו. אני גם חושב שזה יפה מאוד שהוא שיתף אותך וזה באמת אומר שהוא אחראי. לידע כללי שלך, מקרי היפו מתרחשים מכיוון שאין איזון בין כמות האינסולין, התזונה ופעילות גופנית. צריך לדעת איך להתכוונן עם הזרקת האינסולין לפי התזונה והפעילות הגופנית. יכול מאוד להיות שהוא צריך לשבת עם רופא הסוכרת שלו והדיאטנית ולקבוע מינון אינסולין חדש. תהנו יחד...

16/03/2010 | 12:35 | מאת: גליה

יכול להיות שהאינסולין שלו פשוט לא מתאים לו? יש דבר כזה?

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1