טיפים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

09/03/2010 | 17:34 | מאת: רוני

היי אני כבר שנה עם הסוכרת ועדיין לא הצלחתי לאזן אותה יש כמה טיפים בשביל זה מה עוד אני יכולה לעשות כדי ליהות מאוזנת?

10/03/2010 | 10:27 | מאת: סיגל

שלום רוני, תוכלי לספר איזה אינסולין את מזריקה, הרגלי תזונה, אם את עוסקת בספורט.. קצת יותר מידע יכול להיות מועיל

11/03/2010 | 20:46 | מאת: גיל דורון

שלום אני מסכים עם סיגל, באמת צריך יותר פרטים. זריקות או משאבה.

13/03/2010 | 00:20 | מאת: רוני

אז ככה , אני משתמשת במשאבה אני ילדה מאוד פעילה ואני עוסקת הרבה בספורט אני משחקת כדוריד , אני לא הוכלת הרבה בבצפר אני לא אוכלת בכלל וארוחות הצהוריים שלי הם בשעה 5 בערב פחות או יותר .

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1