לשמור על אורח חיים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

04/02/2010 | 12:46 | מאת: אסנת

האם ניתן לשמור על אורח חיים למרות הסוכרת ואם כן מה הטיפים?

05/02/2010 | 11:07 | מאת: גיל דורון

וודאי שניתן ! המטרה שלנו היא להגיע למינון הנכון בין האינסולין שאנו מזריקים, דרישות הגוף שלנו והמזון שאנו צורכים. אם נקשיב לגוף שלנו ונלמד כיצד הוא מגיב למה שאנו אוכלים או למה שאנו עושים (כל פעילות שהיא), נדע להתאים את מינון האינסולין הנכון, בעזרתו של רופא הסוכרת שלנו כמובן. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לעשות בדיקה לפני ואחרי כל פעילות חדשה (או צריכת מזון חדש) שאנו עושים וכך לדעת כיצד הגוף הגיב לה ואז להערך בהתאם מבחינת האינסולין. סוכרת נעורים משתנה מאדם לאדם ולכן אין נוסחה קבועה. בהצלחה...

07/02/2010 | 15:51 | מאת: אסנת

אני חושבת שמה שהכי פוגע באיכות חיים זה כל ההזרקות, חוסר איזון ולחשב כל דבר שאני אוכלת לדעתי ככל שכמות הזרקות קטנה יותר כך יהיה קל יותר בכל אופן, איזה סוגי התעמלות מותר לנו ובאיזה כמויות?

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1