אחסון מזרקים בטיול

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

12/12/2013 | 11:55 | מאת: גלעד

אני נוסע לטיול בדרום אמריקה לחצי שנה בערך איך אני מאחסן את כל המזרקים בקירור ?

12/12/2013 | 21:10 | מאת: גיל דורון

שלום גלעד, המלצתי היא לנסוע עם צידנית בינונית שניתן לשים בה קרחונים אך שהחלק של הקרחונים מופרד מהאינסולין מכיוון שאסור שיהיה מגע ישיר בין הקרחון לאינסולין. בנוסף אני ממליץ על המוצר Frio שמעניק קור בטמפ' חדר וניתן לשימוש חוזר ע"י שימוש במי ברז. תהנה!

27/12/2013 | 20:07 | מאת: ערן

בטוח ששמעת על זה וזה עזר לי מאוד בקטע של נסיעות בין לבין נגיד משו כמו יומיים .. טיילתי חצי שנה ותמיד זה שמר על זה מה גם שבגדול אתה מגיע ישר למקום אתה שם את זה שמה במקרר של המשפחה שאתה גר או גסטהוואס לא חושב שצריך להיות בעיה, אממ מה עוד אהה נגיד ואתה יוצא לטרק קח איתך שני מזרקים כמה שאתה צריך ותשאיר את השאר בעיר המרכזית או משו כזה שאתה יודע שבטוח ישמרו על זה. כדאי לך לברר בקשר לסוג אינסולין שאתה מזריק שיש אותו בדרום אמריקה ואני מאמין שיש, מן הסתם גם שם יש חולי סכרת. אני טסתי להודו ואחרי בוא נגיד 4 חודשים נגמר לי האינסולין אז עמדו בפניי שתי אופציות, האחד שישלחו לך מהארץ וזה אפשרי דרך הדואר או לא יודע מה והשני לקנות שמה שזה טיפה יקר יותר כי אין לך מרשם אבל חוסך כאב ראש. אז תדבר אם הסוכנות של הסוג אינסולין לפני שאתה נוסע אפילו תתקשר אליהם מפה לראות שהם שם ואין בעיה !!! אמרת דרום אמריקה אז תתקשר לכמה מדינות שמה ותתכנן את הזמנים בערך כמובן איפה תהיה וזה יהיה פשוט. בגדול אתה לא אמור לפחד מאוכל ובכלל אוכל ברחוב, לדעתי תנסה הכל אבל תעשה מה שבא לך, ]שוט חצי שנה יש לך מספיק זמן ללמוד את האוכל שלהם, אני מדבר מבחינת כמות הזרקה וכזה. כל דבר שתרצה לדעת אתה מוזמן גם להתקשר אליי, 0526677510 ואנסה לעזור לך. תהנה לך כפרה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1