רישיון בסוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

16/11/2013 | 20:14 | מאת: איציק

שלום לכולם אני סוכרתי מזה כמה חודשים יש לי רישיון נהיגה ולא דיווחתי על הסוכרת למשרד התחבורה שאלתי היא אם עכשיו אני יצהיר זה ישלול לי את הרישיון עד ההיתר או שרק אזומן לבדיקות רפואיות שהחוק מחייב ואוכל להמשיך לנהוג בזמן זה וכן האם זה רלוונטי לחברת הביטוח במקרה של תאונה שנהגתי למרות שיש לי סוכרת {אם לא אדווח }

20/11/2013 | 19:38 | מאת: גיל דורון

שלום רב, מטרת משרד התחבורה היא שיהיה מצויין ברשיון שלך שאתה חייב לשאת עימך מוצרי סוכר בזמן הנהיגה. לפי מה שידוע לי לא ישללו לך את הרשיון כי את הידע בנהיגה ובתיאוריה כבר הפגנת ועברת בהצלחה.

27/12/2013 | 20:12 | מאת: ערן

איזה שלילה על מה אתה מדבר ?!? זה משפר את יכולות הנהיגה חח סתם אבל באמת שאין לך מה לחשוש, הם יזמנו אותך פעם בשנה לעשות בדיקת ראייה וזהו !!!! בהתחלה אולי מסמכים מפגרים כאלה שהם צריכים אבל חוץ מזה אין לך כל קשר לזה, פשוט תקפיד לנסוע אם הכל עליך ולא תהיה בעיה לא עם כושר הנהיגה שלך ולא עם המשטרה ..

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1