מרפאה

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

22/10/2013 | 21:39 | מאת: אור

שלום לכולם, איזה פורום מועיל :) אני מטופלת במרפאת סכרת נעורים לילדים בבי"ח שניידר כבר הרבה שנים ולאחרונה אמרו לי כי אני צריכה לחפש מרפאה חדשה שמתעסקת עם מתבגרים. רציתי לשמוע חוות דעתכם על מרפאות מסוגים כאלה באזור המרכז. תודה

10/11/2013 | 21:51 | מאת: תומר

שלום לכולם, אנו סטודנטים המשתתפים בפרויקט "נובה" שמטרתו ייעוץ למגזר השלישי בהתנדבות. כחלק מהשתתפותנו בפרויקט, אנו עורכים סקר קצר על מנת להרחיב את הידע שלנו אודות ארגון מסוים. הסקר רלוונטי עבור סוכרתיים, משפחותיהם וחבריהם. לינק לסקר: https://docs.google.com/forms/d/14pPlnPhSIYq_nmyy0pJgZUuXWBOoQh8Bb_Q_hiZ52KY/viewform

20/11/2013 | 19:42 | מאת: גיל דורון

שלום, חשוב ללכת למרפאה המתמחה בסוכרת סוג 1 ולא מרפאת סוכרת כללית. ישנן מרפאות רבות. באיזו קופת חולים את?

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1