בחינות בגרות

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

05/10/2013 | 11:38 | מאת: אני

האם משרד החינוך מאשר תוספת זמן בבחינות בגרות לילדים סכרתיים(המטופלים באינסולין) כפי שמאשרים במבחנים פסיכומטריים?

20/11/2013 | 19:44 | מאת: גיל דורון

לפי מה שידוע לי, כן.

27/12/2013 | 20:24 | מאת: ערן

כן בטח !!! יש לך תוספת זמן 25 אחוז והפסקות נגיד מתי שאתה רוצה,תדאג לדבר לפני שאתה נכנס לבחינה עם זו ששומרת עליכם ותסביר לה את המצב. מקסימום תגיד שאתה בהיפו הם חייבים לתת לך לצאת .. לא נראה לי הגיוני שישאירו אותך. לגבי ההפסקות אני עשיתי פסיכומטרי עם ההפסקות ווואלה הייתי יוצא להפסקת סיגריה וחוזר כמו מלך, לגבי הבגרות אנ'לא יודע איך זה עובד אבל מאמין שיש לך אופציה כזו כי לא הגיוני שבחינה כמו היסטוריה שאורכה שעתיים וחצי שלוש לא יהיה לך יכולת לצאת ולנהל את הסוכר !!! בהצלחה כפרה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1