אי איזון במחלת סכרת נעורים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

07/09/2013 | 12:57 | מאת: מיכל

אני בת 20 התגלה אצלי מחלת הסוכרת נעורים לפני כשנתיים, במהלך השנתיים האלו עדיין לא הגעתי לאיזון.. ובתקופה האחרונה כבערך 3 וחצי חודשיים התחלתי לעשות דיאטה בריאה וירדתי כ 6 וחצי קילוגרמים.. השאלה שלי היא האם הירידה במשקל היא גם בגלל החוסר איזון שלי עדיין.. או שאין קשר לזה והירידה האמיתית!..??

20/11/2013 | 19:49 | מאת: גיל דורון

שלום רב, אני מציע לך לדבר על כך עם רופא הסוכרת שלך מכיוון שכל מקרה לגופו. אם אינך הגעת לאיזון יכול מאוד להיות שמינון האינסולין שלך לא מתאים לך או זמן הזריקות או ספירת הפחמימות (תלוי אם את מטופל במשאבה או זריקות). פגישה עם רופא הסוכרת והדיאטנית במרפאת הסוכרת תעזור לך להבין את מצבך ולפעול לשנותו.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1