סוכרת סוג אחד וספורט

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

05/05/2013 | 16:52 | מאת: דלית

לאחרונה התחלתי להתאמן בצורה יותר אינטנסיבית, לאחר שזמן רב לא התאמנתי כלל ואני בכושר ירוד. רציתי להבין מדוע לאחר פעילות ספורטיבית מאומצת של כ - 30-40 דקות כגון רכיבה על אופניים רמת הסוכר בדם עולה ולא יורדת. בעבר כשהייתי עושה ספורט הייתי בעיקר צריכה להתמודד עם ירידה בסוכר ואף היפו, מדוע רמת הסוכר עולה עכשיו לאחר האימון ? אודה על קבלת מענה לנ"ל בברכה דלית

18/05/2013 | 12:33 | מאת: מנשה

פעילות ספורט ממש מאומצת על אופניים במשך כ-3 שעות, ערכי סוכר ממש מטורפים במהלך היום, אשמח לשמוע גם תשובות, שבת שלום

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1