תכשיר מומלץ נגד "היפו" בתנאי קור

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

01/02/2013 | 23:56 | מאת: גולש

שלום אני מתכנן חופשה במקומות קרים במיוחד ולכן אני מתעניין בנוגע לתכשיר מהיר אמור לסייע להעלות את רמות הסוכר בדם באופן מיידי ככל האפשר, אשר ניתן לשמור אותו בצמוד לגוף בתנאי קור (20-30 מעלות מתחת לאפס בחוץ). עדיפות למשהו אכיל, לא מזרק. בדרך כלל אני משתמש בדבש. תודה רבה

27/12/2013 | 20:18 | מאת: ערן

יש את הטבליות האלה,לא יודע מה הרמות שלו נגד קור אבל אתה תמיד יכול לשים את זה מתחת כל הבגדים שישמור על קור, לא בטוח שזה עוזר אבל לך תדע בכל מקרה אני תמיד לוקח את הטבליות 4 גרם גלוקוז. יש לך בטעם פטל ובטעם תפוז מה גם שתמיד יהיה עליך אוכל לא ??? לא חושב שצריכה להיות בעיה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1