עדיפות לטיפול

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

14/12/2012 | 22:15 | מאת: יוסי

שלום רב לפני שבוע נודע לנו שבננו בן 6 חולה בסכרת נעורים. לאחר אישפוז של מספר ימים ,הוצע לנו לטפל בביהח רמבם חיפה או במרפאת ארמון בחיפה השייכת לקופת חולים. ברצוננו לדעת היכן עדיף להמשיך את הטיפול. בתודה מראש יוסי.

16/12/2012 | 16:05 | מאת: איזבלה אינסל

שלום יוסי. אני מבינה שעכשיו אתם עוברים תקופה מאוד קשה וצריכים הרבה תמיכה, עזרה וליווי. לכן מאוד חשוב לבחור מרפאה שנותנת שירות של צוות רב מקצועי, הכולל רופא, אחות, דיאטנית ועובדת סוציאלית, המומחים לסוכרת. והכי חשוב לבדוק את רמת הזמינות שלהם!!! צריך לבחור מרפאה שהצוות שלכם זמין יותר ימים ושעות. הכי טוב, אם יש גם מענה בשעות הלא שגרתיות, כמו לילות ושבתות. לפחות מענה של רופא למינוני אינסולין. וגם לבדוק כל כמה זמן תוכלו לראות את הדיאטנית ועו"ס. גם מרחק ונוחות ההגעה מהבית למרפאה חשובים. בנוסף אמליץ לכם ליצור קשר עם אגודה לסוכרת נעורים בישראל, שיכולים למצוא לכם משפחה מלווה. ולקבל מידע על מפגשים הקרובים של משפחות והרצאות בנושא. בנוסף ממליצה לכם להיכנס לאתר של www.jdrf.org.il ולהתייעץ עם הורים אחרים בפורום. בהצלחה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1