נכנסתי להריון בחוסר איזון בסכרת

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

03/09/2012 | 19:20 | מאת: תיקי

0520005052היי אני בת 33 יש לי סכרת נעורים כ7 שנים עברתי 2 הריונות תקינים ולידות תקינות מאז.השבוע גיליתי שאני בהריון אך באותן בדיקות דם גיליתי שהA1C שלי הוא 8.5 מה הסיכונים? מה עליי לעשות? אני לא בטוחה לגבי רמת הסיכון. האם בגלל מצבי העובר עלול להיוולד עם מומים?אני במתח נוראי.התשובות שקיבלתי מרופאת הסכרת היו שיטחיות ביותר ולכן אני צריכה לדעת לאן ולמי לפנות תודה רבה

07/09/2012 | 11:02 | מאת: איזבלה אינסל

תיקי היקרה. אני בלה -אחות סוכרת. המצב שלך מאוד הדעיג אותי, לכן פניתי לפר קרפ רופא סוכרת ןתיק ויועץ הרפואי של האגודה לסוכרת נעורים. לדבריו את צריכה טיפול דחוף ברמות הסוכר כדי למנוע סכנה. הוא אפילו ביקש שאמסור לך את הטלפון שלו כדי שתצרי איתו קשר דחוף היום 0523840122. נסיתי להתקשר אליך בטלפון שהשרת במסר שלך, אך הוא לא מחובר. אז תצרי איתו קשר דחוף.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1