צמידים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

23/08/2012 | 16:38 | מאת: shani

שמי שני ואני משווקת היחידה בארץ יחד עם איש בתחום הרפואה צמידי רפואים לזיהו סכרתיים אמופיליה אפילפסיה אלרגים הצמידים מדהימים אופנתיים מתאים מיגיל ינקות ועד מבוגרים אני הצלתי בזכות זה חיים של אח שלי החיים הם מעל הכל בארצות הברית זה חובה עבר חוק מקווה שגם אני יצליח הטלפון שלי הוא 0549788530 0523651591 medical-id התחילה את פעילותה בשנת 2007 בשיווק צמידי זיהוי רפואיים המיובאים מארה"ב , כיום לאחר הפסקה קצרה אנו מתחדשים ומתחילים לשווק שוב את הצמיד השוני הפעם שאת הצמיד לא ניתן להסיג ברכישה בודדת אלה ברכישה קבוצתית . צמיד זיהוי רפואי הינו צמיד מפלדת אל חלד אשר בחזיתו סמל הרפואה הבנ"ל צמיד זה ידוע לצוותי ההצלה בארה"ב אירופה וישראל הצמיד מגיעה בשלוש תצורות עיקריות : מבוגרים , ילדים , נשים . אני מצרף לך תמונות לדוגמא לשאלות נוספות יואב שטרן 052-6139109 שני גרנות 052-3651591 3 קבצים מצורפים — הורד את כל הקבצים המצורפים (מכווץ עבור עברית ) הצג את כל התמונות שתף את כל התמונות ) הצג את כל התמונות שתף את כל התמונות צמיד זיהוי 047.JPG 4704K הצג שתף הורד צמיד זיהוי 049.JPG 5673K הצג שתף הורד

11/12/2012 | 12:40 | מאת: יואב שטרן

שלום רב, יואב שטרן אינו משווק יותר את צמידי הזיהוי MEDICAL ID העסק נסגר החל מסוף 2011

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1